Tieto hračky sú pred Vianocami najpopulárnejšie!

Ešte hľadáte inšpiráciu na vianočný dar alebo dokupujete posledné drobnosti pre svoje deti, vnúčatá či rodinu? Vybrali sme pre vás päť drevených stavebníc, ktoré patria pred tohtoročnými sviatkami k najpopulárnejším vianočným darčekom. Vaše deti sa nebudú vedieť prestať hrať!

Občas je ťažké nájsť hračku, ktorou dieťa zaujmete na dlhší čas. Niekedy ho totiž viac zaujíma krabica alebo ligotavý vianočný papier ako samotný obsah, inokedy stačí pár minút nového podnetu a drobci na darček zabudnú. Nebudeme skromní, no budeme rozhodne úprimní, keď povieme, že s drevenými stavebnicami MOY TOY sa deti vedia vyhrať dosýta. A často sa im nechce od nich ani odtrhnúť.

img_0049

Naše drevené hračky sú vytvorené tak, aby deti nielen zaujali, ale rozvíjali aj ich motorické zručnosti, jemnocit, trpezlivosť, logické myslenie a svojím dizajnom a farbami zaujali tak dievčatá, ako chlapcov. Hračky sú vyrobené z kvalitného dreva, farby sú antialergénne a zdravotne vyhovujúce a jednotlivé dielce sú prispôsobené jemným detským rukám.

NOVINKA: Smetiari

Čím chceš byť, keď budeš veľký? Smetiarom. Azda neexistuje dieťa, ktoré by si v útlom veku nepredstavovalo svoju kariéru na veľkom smetiarskom aute. Fascinujúce vysýpanie košov, veľké smetiarske autá a reflexné vesty nesmú v sade Smetiari chýbať. Drevená stavebnica obsahuje aj zametacie auto, postrekovaciu cisternu a odhŕňač snehu. Najdôležitejšie je, že MOY TOY Smetiari učí deti triediť odpad a obsahuje koše na separovaný odpad. Deti si prostredníctvom tejto hry už v útlom veku osvojujú vzťah k životnému prostrediu a dokážu si uchovať potrebu triedenia skla, papiera, kovu či plastov. Stavebnica obsahuje koše rozdelené podľa farieb a obrázkov jednotlivého odpadu tak, aby hrajúci sa drobci vedeli odlíšiť, ktorý odpad kam patrí.

s_7s_8

 

 

 

 

 

 

Sada Doprava

drevene stavebnice pod stromcekomPatrí k našim najpopulárnejším produktovm vôbec a má najviac variantov zo všetkých sád. Je určená pre deti od troch rokov a obsahuje spolu 127 dielov, z ktorých sa dá postaviť až 34 variantov hračiek. Táto obľúbená sada obsahuje nákladné auto, buldozér, pickup, traktor s vlečkou, ale napríklad aj cirkusovú maringotku! Odborníci sa zhodujú, že pre dievčatá a chlapcov je v tomto veku dôležitejšia samotná hra ako to, či ide o „dievčenskéׅ“ alebo „chlapčenské“ hračky. Vaša malá princezná sa rovnako rada zahrá s autíčkami a precvičí si svoje technické zručnosti, ktoré pre svoj zdravý vývoj potrebuje.

Sada Polícia

dopravna situacia drevene stavebnice

Táto drevená stavebnica s témou Polícia patrí medzi najväčšie sady a je vhodná pre deti oboch pohlaví. Okrem dopravných prostriedkov ako policajný vrtuľník či policajný čln obsahuje aj postavičky, dopravné ihrisko, semafory a značky. Pridanou hodnotou tejto drevenej stavebnice je dopravná výchova. Dopravné ihrisko vytlačené na kvalitnej fólii v rozmeroch 1,5 x 1,3 metra vytvára a rieši rozličné dopravné situácie chodcov a dopravných prostriedkov. Hra obsahuje aj dopravné značky a štyri semafory, vďaka ktorým môžete deťom vysvetliť základy cestnej premávky a najmä ich učiť, ako bezpečne prechádzať cez cestu.

Sada Hasiči Záchranári

Chlapci sa hraju s lietadlami drevene stavebniceDrevená stavebnica zabaví dievčatá aj chlapcov od 4 rokov. Obsahuje 150 kvalitných drevených dielov, z ktorých si deti môžu postaviť až 16 variantov tejto stavebnice. Pri zachraňovaní a hasení deťom nielen pod vianočným stromčekom pomáha hasičský vrtuľník, typické hasičské auto a záchranný čln, čomu sa však najviac všetky deti tešia, je hra s lietadlom. Tento diel drevenej stavebnice Moy Toy ide medzi deťmi takpovediac „na dračku“.

 

 

Sada Malá rodina

mala rodina drevena stavebnica bez textu

Najmä dievčatá sa rady hrajú na mamičky, upratujú v domčeku a zariaďujú nábytok. Táto drevená sada na hranie je ideálna pre dievčatká, ktoré vďaka atraktívnym figúrkam, nábytku, bicyklom či osobnému autu trénujú jemnú motoriku a rozvíjajú aj svoje sociálne vzťahy s inými kamarátkami. Hračka obsahuje 98 drevených dielov a je určená pre všetky deti vo veku od troch rokov. Súčasťou stavebnice je drevený domček s podkrovím a strechou, ktorý možno využiť aj ako domček pre bábiky a iné vaše hračky.

 

 

Táto hodnota bola zverejnená v Blogy. Do obľúbených si uložte nasledovnú adresu.